Fredag 31 oktober

Här har vi henne! Först att öppna sina blå :)


TRÖTT LITEN KILLE


Ha en bra dag alla läsare!!

Torsdag 30 oktober

Man kan nästan se hur valparna växer! Nu ligger alla över 200 g -sträcket. Igår kväll upptäkte jag dessutom att en av dem kisade lite åt mig :) och idag lite till... Man blir så glad och det kittlas lite i magen. Bilder på den kommer läggas upp så småningom. Trösta er istället med en bild från idag:


Onsdag 29 oktober

Det är dag 9. Trissan rår om sina små helhjärtat, men hon har även börjat passa på att ta en liten break medan knytena tar en tupplur. Utan för valplyan är långt nog för henne, det är ju viktigt att ha koll :)


Valparna ligger prydligt i en hög
när hon lämmnar dem för att vila utan för lådan.


Måndag 27 oktober

Valparna har nu hunnit bli en vecka gamla och det var dags för deras första kloklippning idag. Idag var alla 5 även väldigt snälla. De låg tålmodigt i knät medan de blev ompysslade.

-GÄÄÄSP!


DOGPARTY!

DET SKA VARA ROLIGT ATT HA HUND
Det är Dogpartys koncept. Och visst hade vi roligt. Rex, Pysen, Stacy och Roxy var alla där när Dogparty hade sitt öppningsevent lördagen den 25 oktober. Jag är säker på att det här är början på något stort när det gäller träning med hund och relation mellan hunden och dess ägare. Ett stort TACK till Karolina som har sett till att skapa något nytt och fräsht. Fortsätt med den andan tjejen! Blev du nyfiken? Besök henne och gör en egen uppfattning på DOGPARTY.se


Bilden är tagen från dogparty.se

Fredag 24 oktober



Tissan är en jätte duktig mamma och har fullt upp med att sköta alla fem krabaterna. Hon ser till att de hålls rena och att de är mätta och belåtna.

♥ Puss på dig Trissan ♥

Torsdag 23 oktober

Morgonstund har guld i mun. Passade på att ta en bild när Trissan var ute och sträckte på sig.
Resultatet:

Fem små sömntutor

Onsdag 22 oktober

Här kommer lite bilder från ikväll när Trissan putsar valparna fina och rena. Bildkvalitén är tyvärr inte den bästa...


Tisdag 21 oktober

Valparna är nu två dagar gamla de gör inte mycket mer än att kräla runt, på och under varandra, sover, tvättas och diar förnöjt gör de förstås också. Här är en bild på alla fem vid mjölkbaren:

Distriktsmästare i AGILITY!!

- Ja nästan i alla fall. Stacy älskar agility och i helgen blev hon 3:a i Disktriktsmästerskapen som Solna-Sundbybergs Brukshundklubb anordnade :) Konkurrensen var hög, det var många duktiga ekipage så att få gå hem med en extra stor (och fin) rosett gladde kanske matte desto mer. GRATTIS STACY den var du värd + alla prinskorvar och köttbullar du fick.

Bilder på när Stacy springer runt på diverse agilitybanor runtom i landet får ni se så småningom. Här kommer istället lite mer sällsynta bilder på Trissan.



     

Trissan är kanske inte den ultimata agilityhunden att tävla med men hon tycker att det är kul att få vara med och lära sig nya trix. Det är inte med högre hastigheter som hon tar sig runt agilitybanan. Men hon är söt :)

RSS 2.0