Det är sommar...

Det är sommar och det var länge sedan jag var inne och skrev... Det har hänt mycket. Stacy har tävlat på Gotland tillsammans med Rex och Pysen. Därefter var vi också i Norge en vecka för att veckan efter åka till Sundsvall. I Norge lyckades Stacy nolla tre hopplopp :) Så nu mer är vi i 3:an. Vi hade redan 2 pinnar i hopp här i Sverige, men de räknades inte där.

Norge veckan var riktigt trevlig och lärorik. Många duktiga ekipage deltog, inte minns ifrån Sverige. Där fanns deltagare från Holland, Luxemburg, Danmarkoch Sverige förstås! Det fanns en del svenska hundar som inte var mer än 17 månader som tävlade och gjorde väldigt bra ifrån sig. I Sverige får man förstås inte börja tävla förrän hundarna är 18 månader. Det gick bra för en del av de unga svenska hundarna, som när de får lov att börja tävla i Sverige redan är uppe i 2:an. (!)

Banorna var svåra men roliga. Det var 1 hopplopp, 1 agilitylopp och ett öppet lopp varje dag! Stacy löpte men gjorde ett mycket bra jobb! (I Norge får löptikar starta, fast med matta...). Hon fick flera bra placeringar. Som bäst blev hon 2 och 3:a. Prisutdelningen skedde kl 18 varje kväll. Det flaggades och hejjades. Mest hördes nog den Danska kören :)

I Sundsvall fick Stacy sin första pinne i agility 2:an. Nu senast var vi i Tierp och i Österåker i försök att jaga de sista 2 pinnarna, men det räckte inte hela vägen. Jakten fortsätter!!

Hoppas ni alla haft en skön sommar!

RSS 2.0