Vi har kvalat!

Då så var det klart! För nån timme sedan trillade det ner ett mail i från ordförande i AgIF som kom med ett efterlängtat meddelande. Jag och Stacy har kvalat in till AgIF's nationella mästerksap som går av stapeln den 10 April i Alingsås! Det känns stort för oss :) Här är inbjudan.


Nu ska jag sova gott.


Weekend på Gotland

Är på Gotland tillsammans med Tanya, Rex och Ebba. Vi kom igår natt med färjan. Tänkte tävla med Ebba och Rex i klass1 tävlingen i Mulde idag. Efter en god natt sömn begav vi oss ut i den gotländska naturen...

09:12
Så här ser Rex ut efter att ha plumsat i snön spårandes efter gotländska kaniner:


Nu är klockan strax 10 och vi ska snart göra oss klara för att åka till ridhuset i Mulde, men nu så är det overall på för Rex del...


11:15
Tävlingen börjar. Ebba går ut som första hund. Så här såg hennes lopp ut:


:)

Rex medverkan var inte helhjärtad, men han hade ok fart, ville inte ta tunnlarna pch fick en vägran på slalom och diskades slutligen... Vi gör ett bättre jobb nästa lopp!

14:40 Agilityloppet är avklarat! Men där sket det sig i slalom och Ebba som ¨just då vara snabbare än sin fäörare tog hoppet efter slalom, tyvärr i från fel håll så då blev det DISK. Kontaktfälten var hyfsade, men de har varit mycket bättre. Något vi får träna mer på nu i vår. Tanya spran med Rex, som var snabb, snabb, snabb men ville mest av allt bara ut så han hade sina egna vägar på banan.

Öppen loppet i agility gick desto bettre för Ebba. Lite vida svängar, bättre kontaktfält och är jätte nöjd över hennes slalomingång! Noll fel och en första placering :) Tyvärr inoficiell, men ändå en klass 2 bana!! Jag tog mig på utmaningen denna gång att springa med Rex, men det blev ett snabbt avslutat lopp, han var måtligt intresserad och då var det bättre att avbryta loppet och springa järnet snabbaste vägen  ut som det hade varit den rätta vägen ut... Rex svans var på topp.

Ebbas fina lopp ♥
 




RSS 2.0