Gossip helg

Helgen har varit. Den har varit både rolig och spännande. I lördags deltog Gossip i ett MH som annordnades på Solna-Sundbybergs BK. Det var så roligt att se hur hon reagerade i de olika situationerna. Hade planerat att föreviga det på film och tog med mig en kameraman och trots att jag förvarnat om att denne skulle kontrollera batterierna, men ack. Den orkade inte med det första momentet ens. Hursom tyckte beskrivaren, Ammie Hultin att Gossip var en mycket tyst dvärgpincher och att hon skötte sig jätte bra (kanske lägger upp protokollet vid något tillfälle).

På söndagen deltog vi i rasspecialen somhölls på klubben. Där träffade vi Chris. Gossip blir alltid så väldigt glad när hon får träffa Chris, glad blev hon också över att få träffa sin mamma Pajas och Dior. Vi kom till utställningen utan några större förväntningar, men slutade som BIR junior och blev 3:de bästa tik. Tyvärr blev jag tvungen att åka till jobbet innan spektaklet var över så Cris fick visa fram sin egen uppfödning bland de vuxna tikarna. 1:an och 2:an lär ha varit 2 mycket fina champions.

Vi passade även på att testa på Weight Pulling någonting, Gossip verkade tycka var roligt. Det var en fullspäckad dag och trevligt att träffa flera andra Dp ägare och hundar. Priserna var dessutom generösa och vi vann både på lotten samt katalogsnr vi köpte :)


Kommentarer
Postat av: Mischka

Vad är det för Gossip jag hör om en viss Gossip? En till jycke? Ren jycke-lycka borta i Grimsta. Lägg upp lite bilder på Nickies nya doggie!

Love love//M

2010-08-31 @ 06:13:19
URL: http://lemischka.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0